1 OP 1 WORKSHOP

In de 1 op 1 workshop ga je een ochtend of een middag gericht met jezelf aan de slag. Eerst leer je een eenvoudige, maar zeer effectieve methode om stress binnen enkele minuten te laten verdwijnen. 
Vervolgens gaan we samen op zoek naar de overtuigingen die je het meest belemmeren in je dagelijks leven. Soms ben je je van deze niet bewust. Soms wel. In beide gevallen wil je deze veranderen in behulpzame overtuigen. 
 
Tot slot krijg je een aantal tools om op je doelen gefocust te blijven, waarbij de nieuwe behulpzame overtuigingen je gaan ondersteunen. 
LEER JEZELF ONTSTRESSEN
 
Bij stress zijn delen van ons brein over- of onderactief, met als gevolg een vertekend beeld van de werkelijkheid en een reactie hierop die dit versterkt. Door deze omstandigheden op te heffen, kunnen beide hersen-helften weer optimaal met elkaar samenwerken. In deze toestand kan de situatie die de stress veroorzaakte alsnog, bewust of onbewust, worden doorleefd en verwerkt. De stress kan hierdoor worden losgelaten.  
BELEMMERINGEN OPRUIMEN 

Overtuigingen bepalen hoe je tegen de wereld aankijkt en geven sturing aan je gedragspatronen. Als deze niet aansluiten bij wat je wil bereiken, geeft dit stress. Door je bewust te worden van deze overtuigingen en te ontdekken welke niet-kloppende gedachten deze genereren, kun je deze veranderen. Door vervolgens je automatische piloot te herprogrammeren kun je ook de hiermee samenhangende gedragspatronen weer in lijn brengen met wat je wilt bereiken. 

OP JE DOEL GEFOCUST BLIJVEN
Ook als beIemmerende overtuigingen en hinderlijke patronen zijn getransformeerd, blijft doelen bereiken een uitdaging. In onze complexe samenleving zijn er heleboel impulsen die ons van ons pad kunnen brengen.
Tijdens de workshop krijg je een aantal gerichte tools die je kunnen helpen om oplossingsgericht te denken, effectief te werk te gaan en zelfstandig successen te behalen.  
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon