COACHINGSGESPREK

Soms merk je dat dingen in de hectiek van alle dag niet meer gaan zoals je wilt. Dat het meer inspanning kost en minder energie geeft. Er over praten kan lastig zijn. Bekenden kijken vaak niet objectief, zijn bang dat ze je kwetsen, of zien het gelijk als hun probleem.
 
Wil je een gesprek met een onbekende voorbijganger? Iemand die je niet al kent en oordeelt op basis van wat je van elkaar weet, of omdat je van elkaar houdt. Die je niet spaart, je begrijpt, maar zich niet laat meenemen in je schuldgevoel, boosheid of verdriet, waardoor helderheid kan ontstaan. Ontmoet dan de voorbijganger.
ONTMOET DE VOORBIJGANGER
Als voorbijganger luister ik met aandacht naar mensen, spiegel hen en geef feedback, waardoor zij zich bewust worden van wat er aan de hand is en hoe zij er mee om willen gaan. Voor mensen die op dat moment behoefte hebben aan verdere ondersteuning op het gebied van coaching of bemiddeling, kan ik meer dan een voorbijganger zijn.
MENTAL COACHING
Als mental coach help ik jonge mensen weer grip krijgen op hun leven, weer toekomst zien in de berg van keuzes en het gat tussen wat je wil bereiken en wat bereikbaar lijkt.
Als je niet vooruitkomt terwijl je er keihard voor werkt, kunnen we samen kijken waar dat aan ligt en wat er aan te doen is. Wanneer je los kunt komen van de belemmeringen die je ervaart, ontstaat er weer perspectief, waardoor je innerlijke motivatie onbeperkt kan stromen en er ruimte komt voor nieuwe wegen. 
1 OP 1 WORKSHOP
Heb je na een coachingsgesprek behoefte aan nog 1 of meerdere gesprekken, dan kan dat natuurlijk. Afhankelijk van de doelen die je wil bereiken, kunnen we samen een traject uitstippelen,
 
Ook kun je een 1 op 1 workshop doen waarin we een ochtend of middag samen aan de slag gaan. Tevens leer je dan om jezelf in verschillende situaties te ontstressen.
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon