top of page

ERVARINGEN

Mensen komen bij mij met uiteenlopende klachten. Lees hieronder een aantal ervaringen van hen. 
"Al een hele tijd liep ik rond met steeds terugkerende problemen, waardoor ik mijzelf vaak belemmerde. Sociale situaties zorgden voornamelijk voor een hoop stress en onzekerheid.

 

Nadat ik verschillende behandelingen had geprobeerd om dit te verminderen, besloot ik dat ik een andere aanpak nodig had en maakte een afspraak bij Ruud.

 

De sfeer vond ik meteen prettig en voelde me op mijn gemak. Ruud stelt de juiste vragen en begrijpt snel waar het probleem zit. Ik had zelf al snel resultaat en dat voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Waar ik voorheen bevroor of de situatie ontvluchtte, blijf ik nu kalm en assertief."

"Vanaf het eerste moment dat ik bij Ruud aan tafel zat voelde ik me veilig en vertrouwd". Ruud weet zijn methode op een duidelijke en leuke manier uit te leggen. In de sessies hebben we meerdere situaties aangepakt, waaronder het planmatig werken. Ik liep vast in mijn werk door mijn chaotische manier van denken en werken.

 

Dit hebben we goed kunnen verbeteren. Ik voel dat ik anders naar mezelf ben gaan kijken en met meer overtuigingskracht voor mijn doelen kan gaan. Ik kan iedereen een 1 op 1 traject bij Ruud aanraden. Ik blijf zeker langskomen voor een check-up, ik zie het als een 'kadootje voor mijn brain'."

"9 maanden word ik nu door Ruud gecoacht. In tegenstelling tot eerdere trajecten ben ik nu wel getriggerd om aan de slag te gaan om aan mijn mentale issues te werken. Bepaalde gedachten die je opbouwt (in mijn geval in 28 jaar) gaan een eigen leven leiden. Mensen kunnen wel zeggen dat deze gedachten niet kloppen, maar daardoor verander je ze niet even.
 
Bij Ruud heb ik bepaalde zaken in mijn onderbewustzijn veranderd welke nu meer in lijn zijn met de werkelijkheid, althans dat gevoel heb ik nu. Na een aantal weken ging ik verandering merken zonder zware gesprekken. Ik ben een ander mens aan het worden. Natuurlijk gaat zoiets niet over 1 nacht ijs, maar het werkt wel."
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page