CLIËNT-ERVARINGEN

Cliënten komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van cliënten. 
KALM EN ASSERTIEF

"Al een hele tijd liep ik rond met steeds terugkerende problemen, waardoor ik mijzelf vaak belemmerde. Sociale situaties zorgden voornamelijk voor een hoop stress en onzekerheid.

 

Nadat ik verschillende behandelingen had geprobeerd om dit te verminderen, besloot ik dat ik een andere aanpak nodig had en maakte een afspraak bij Ruud. De sfeer vond ik meteen prettig en voelde me op mijn gemak. Ruud stelt de juiste vragen en begrijpt snel waar het probleem zit. Ik had zelf al snel resultaat en dat voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Waar ik voorheen bevroor of de situatie ontvluchtte, blijf ik nu kalm en assertief."

KRACHT EN ZELFVERTROUWEN

"Vanaf de eerste sessie voelde ik me bij Ruud in vertrouwde handen. Zijn kalme uitstraling en heldere uitleg gaven mij meteen een warm gevoel van welkom. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om me open te stellen. Na 2 sessies, met een reset van mijn basisovertuigingen, voel ik me al veel krachtiger en zelfverzekerder en sta ik dichter bij mezelf. Voor iedereen die een mooie stap in ontwikkeling wil maken, raad ik zijn methode van harte aan."

WERKELIJKE VERANDERING - 1
 
"9 maanden word ik nu door Ruud gecoacht. In tegenstelling tot eerdere trajecten ben ik nu wel getriggerd om aan de slag te gaan om aan mijn mentale issues te werken. Bepaalde gedachten die je opbouwt (in mijn geval in 28 jaar) gaan een eigen leven leiden. Mensen kunnen wel zeggen dat deze gedachten niet kloppen, maar daardoor verander je ze niet even.
 
Bij Ruud heb ik bepaalde zaken in mijn onderbewustzijn veranderd welke nu meer in lijn zijn met de werkelijkheid, althans dat gevoel heb ik nu. Na een aantal weken ging ik verandering merken zonder zware gesprekken. Ik kan Ruud absoluut iedereen aanbevelen die het zwaar heeft. Zijn methode lijkt misschien zweverig, maar is alles behalve dat.
Ik ben Ruud super dankbaar voor de veranderingen. Ik ben een ander mens aan het worden. Natuurlijk gaat zoiets niet over 1 nacht ijs, maar het werkt wel."

eerste sessie gratis

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon