CLIËNT-ERVARINGEN

Cliënten komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van cliënten. 
SPIEGEL VOORHOUDEN

"Op het oog is Ruud een normaal doorsnee persoon. Maar telkens als we elkaar weer ontmoet hebben, merk ik dat ik het een opmerkelijk prettig gesprek vond. Ik voel me zelfs wat opgelucht. Hoe komt dat vraag ik me dan af. Naast dat het fijn is om je hart te kunnen luchten, blijkt Ruud een hele goede luisteraar te zijn.

 

De meerwaarde van Ruud vind ik dat hij analyseert wat je zelf zegt en je met juiste vragen een spiegel voorhoudt. Hij wordt daarbij niet gehinderd door een neiging van vrienden die je soms toch al snel gelijk willen geven. Dat helpt uiteindelijk niet. Ruud wil je verder helpen en doet dat op een hele prettige wijze. Een man met levenservaring en levenswijsheid die ik graag ontmoet."

IN OPWAARTSE RICHTING

"Hallo Ruud, na 3 maanden moet mij toch even iets van het hart. Dat is sowieso een enorm grote dankbaarheid jegens jouw persoon. Het moment dat ik je leerde kennen, stond ik op de rand van de afgrond door mijn 'Fibromyalgie'. Niet beter wetend dat ik steeds verder naar beneden gleed.

Dankzij jouw overredingskracht die heel eerlijk en oprecht uit je ziel kwam, heb je me kunnen overtuigen dat je nooit te oud bent om daar verandering in te brengen"

Nu na 3 maanden sta ik op 2 benen met mijn neus 180 graden gedraaid weer in de opwaartse richting. En voel dat ik weer ben gaan leven. Je hebt me letterlijk aan de hand genomen voor een wandelingetje. Deze is inmiddels 2 x zo groot geworden. Al mijn boodschappen doe ik weer zelf. Ik durf weer de zorg van 2 poesjes aan. En wat dacht je van weer kleding maken, zowel breien als naaien. Mijn interesse verbreedt zich steeds meer! Mens, wat ben ik jou dankbaar voor je 'schop' de goede richting weer in. Ik vergeet je nooit meer! Duizend maal dank"

WERKELIJKE VERANDERING - 2
 
"Na 9 maanden heb ik een reactie geplaatst op de website van Ruud. Daar gaf ik aan een aantal grote veranderingen door te maken dankzij Ruud. Het is nu inmiddels ruim anderhalf jaar verder en ik kan jullie vertellen dat ik een ander persoon ben in de meest positieve zin van het woord.
 
Ik heb er weer zin in. Onlangs mijn studie weer opgepakt, waar ik al zeker 5 jaar tegenop keek. Voorheen maakte ik mij zorgen bij elke opmerking die ik maakte, over hoe deze zou vallen. Nu kan ik veel beter bepalen waar ik mij juist wel of juist niet zorgen over zou moeten maken. Ik stotterde ook met vlagen flink. Dit heb ik ook aangepakt met Ruud. Het resultaat is dat ik nu nauwelijks nog stotter. Ik had hier veel last van als je bijvoorbeeld in de rij staat te wachten om je bestelling door te geven. Als je dan aan de beurt bent, je geen normale zin kan uitbrengen. Door hier aan te werken en het zelfvertrouwen welke sinds anderhalf jaar flink is toegenomen, is dit probleem bijna helemaal getackeld. Ik ben weer een beetje aan het sporten geslagen en als klap op de vuurpijl zit het nu ook in de liefde mee!"

eerste sessie gratis

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon