top of page

ERVARINGEN

Mensen komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van hen. 
"Telkens als ik Ruud weer ontmoet heb, merk ik dat ik het een opmerkelijk prettig gesprek vond. Ik voel me zelfs wat opgelucht. Naast dat het fijn is om je hart te kunnen luchten, blijkt hij een hele goede luisteraar te zijn.

 

Ruud analyseert wat je zegt en houd je met juiste vragen een spiegel voor. Hij wordt daarbij niet gehinderd door een neiging van vrienden die je soms toch al snel gelijk willen geven. Dat helpt uiteindelijk niet. Ruud wil je verder helpen en doet dat op een hele prettige wijze. Een man met levenservaring en levenswijsheid die ik graag ontmoet."

"Ik merkte dat er iets niet helemaal goed zat. Ik begon me weer onzekerder te voelen over dat ik nog steeds geen baan had gevonden in mijn vakgebied. Bij Ruud besprak ik mijn gevoel en we hebben gewerkt aan dat ik mij zelf weer zeker voel bij wat ik doe. Een groot thema voor mij is dat ik mijn succes meet aan het werk dat ik doe.

Door een aantal simpele oefeningen met Ruud te doen, hebben we de belemmerende overtuigingen in 2 coaching-sessies veranderd in ondersteunende. Ook zei Ruud dat het lastiger is om een baan te vinden, als je er niet 100% in gelooft dat dit  gaat lukken. Grappig dat ik vlak na de sessies een baan in mijn vakgebied heb gevonden. Toeval??"

"Na 9 maanden heb ik een reactie geplaatst op de website van Ruud. Daar gaf ik aan een aantal grote veranderingen door te maken door zijn coaching-sessies. Het is nu inmiddels ruim anderhalf jaar verder en ik kan jullie vertellen dat ik een ander persoon ben in de meest positieve zin van het woord.
 
Ik heb er weer zin in. Onlangs mijn studie weer opgepakt, waar ik al zeker 5 jaar tegenop keek. Voorheen maakte ik mij zorgen bij elke opmerking die ik maakte, over hoe deze zou vallen. Nu kan ik veel beter bepalen waar ik mij juist wel of juist niet zorgen over zou moeten maken.
 
Ik stotterde ook met vlagen flink. Dit heb ik ook aangepakt met Ruud. Het resultaat is dat ik nu nauwelijks nog stotter. Ik had hier veel last van als je bijvoorbeeld in de rij staat te wachten om je bestelling door te geven. Als je dan aan de beurt bent, je geen normale zin kan uitbrengen. Door hier aan te werken en het zelfvertrouwen welke sinds anderhalf jaar flink is toegenomen, is dit probleem bijna helemaal getackeld.
 
Ik ben weer een beetje aan het sporten geslagen en als klap op de vuurpijl zit het nu ook in de liefde mee!"
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page