CLIËNT-ERVARINGEN

Lees hieronder een aantal ervaringen van cliënten. Onderscheidend bij de aanpak is dat, naast gebruikelijke technieken zoals oplossingsgericht coachen en rationele effectiviteits-training (RET), de Live the Connection methode wordt ingezet. Hiermee kunnen overtuigingen en patronen in het onderbewustzijn worden geherprogrammeerd.
 
De methode is gebaseerd op kennis van neurowetenschap, psychologie en hersen-onderzoek en ontwikkeld door dr. Marina Riemslagh phd. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van Kinesiologie, Braingym en NLP. Via het stressreflex-systeem van het lichaam wordt met het onderbewustzijn gecommuniceerd. De kracht van de methode is dat onveranderbaar lijkende belemmeringen op eenvoudige wijze worden opgeheven en direct resultaat merkbaar is. Voor meer hierover klik op
TRAUMATISCHE ERVARING

"Na een vakantie naar Kos waar we een aardbeving meemaakten, kon ik mijn schrik en angsten niet meer loslaten. Ik sliep slecht en voelde me heel gestrest. Een stresstransformatie heeft me heel goed geholpen. De onrust is uit mijn lijf. Natuurlijk denk ik nog wel eens aan de aardbeving, maar ik kijk er nu zo anders tegenaan. Het staat nu verder van me af. Echt heel fijn."

STRESS EN BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN

"Hele bijzondere methode die echt werkt. Onbewuste overtuigingen die je leven negatief beïnvloeden worden aan het licht gebracht en kunnen zo op een bewuste manier worden omgebogen tot overtuigingen die wél constructief zijn. Zeer positieve ervaring, het heeft me zeker geholpen. Ik zat in een hele drukke periode en had veel last van stress. Dankzij deze methode ben ik daar helemaal vanaf. De situatie is hetzelfde, maar de stress is weg."

LICHAMELIJKE STRESS
"Jarenlang had ik last van een honden allergie. Na het resetten van dit belemmerende patroon in mijn onderbewustzijn bij Ruud kan ik weer op bezoek bij mensen die een hond hebben. Ik kan een hond zelfs weer aaien".

eerste sessie gratis

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon