top of page

ERVARINGEN

Mensen komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van hen. 
"Na een vakantie naar Kos waar we een aardbeving meemaakten, kon ik mijn schrik en angsten niet meer loslaten. Ik sliep slecht en voelde me heel gestrest.

 

Een stresstransformatie heeft me heel goed geholpen. De onrust is uit mijn lijf. Natuurlijk denk ik nog wel eens aan de aardbeving, maar ik kijk er nu zo anders tegenaan. Het staat nu verder van me af. Echt heel fijn."

"Hele bijzondere methode die echt werkt. Onbewuste overtuigingen die je leven negatief beïnvloeden worden aan het licht gebracht en kunnen zo op een bewuste manier worden omgebogen tot overtuigingen die wél constructief zijn.

 

Zeer positieve ervaring, het heeft me zeker geholpen. Ik zat in een hele drukke periode en had veel last van stress. Dankzij deze methode ben ik daar helemaal vanaf. De situatie is hetzelfde, maar de stress is weg."

"De eerste sessie had al direct een enorme impact. Ruud liet mij inzien dat verschillende emoties een belemmering vormden voor de volgende stap in mijn ondernemerschap. Zelf had ik geen idee wat mij tegen hield, laat staan dat het emotioneel gerelateerd was. Doordat we meteen ingingen op emoties en dit veel bij mij losmaakte, was het ijs direct gebroken. Ik durfde me hierdoor volledig open te stellen en mijn gedachtes te delen. Ik leerde bepaalde blokkades herkennen en deed oefeningen om deze te accepteren en te laten verdwijnen. Dit heeft op werk- en privégebied veel rust gebracht.
 
Ik was klaar voor mijn volgende stap in het ondernemerschap. Ruud heeft mij ook geleerd dat je gewoon moet beginnen. Dat je gedachtes van falen, hoge latten leggen en 'geen tijd' ervoor zorgen dat je niet begint.Terwijl de key voor ondernemerschap 'gewoon' beginnen is. Hier heeft hij mij ontzettend in ondersteund.
 
Tijdens elke sessie kreeg ik duidelijke opdrachten mee om aan te werken. Deze opdrachten gaven nog meer vorm aan mijn ondernemersplan. Ik kreeg advies over mijn salesproces, doelgroep afbakening en ondernemers-doelen. We bekeken mijn persoonlijke valkuilen die hiermee samengingen en de uitdagingen waar ik in de opdrachten tegen aanliep.
 
Door de sessies bij Ruud heb ik een duidelijke planning, zelfvertrouwen in mijn eigen kwaliteiten en geleerd een juiste balans te vinden tussen werk en privé. Dat ondernemerschap niet alleen draait om op elk vrij moment te werken, maar ook om op te laden. Want op een lege batterij kun je niet werken. En juist datgene wat ik als ondernemer zoek, vrijheid en eigen tijd inplannen, ook begint met het vinden van deze balans."
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page