CLIËNT-ERVARINGEN

Cliënten komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van cliënten. 
TRAUMATISCHE ERVARING

"Na een vakantie naar Kos waar we een aardbeving meemaakten, kon ik mijn schrik en angsten niet meer loslaten. Ik sliep slecht en voelde me heel gestrest. Een stresstransformatie heeft me heel goed geholpen. De onrust is uit mijn lijf. Natuurlijk denk ik nog wel eens aan de aardbeving, maar ik kijk er nu zo anders tegenaan. Het staat nu verder van me af. Echt heel fijn."

STRESS EN BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN

"Hele bijzondere methode die echt werkt. Onbewuste overtuigingen die je leven negatief beïnvloeden worden aan het licht gebracht en kunnen zo op een bewuste manier worden omgebogen tot overtuigingen die wél constructief zijn. Zeer positieve ervaring, het heeft me zeker geholpen. Ik zat in een hele drukke periode en had veel last van stress. Dankzij deze methode ben ik daar helemaal vanaf. De situatie is hetzelfde, maar de stress is weg."

LICHAMELIJKE STRESS
"Jarenlang had ik last van een honden allergie. Na het resetten van dit belemmerende patroon in mijn onderbewustzijn bij Ruud kan ik weer op bezoek bij mensen die een hond hebben. Ik kan een hond zelfs weer aaien".

eerste sessie gratis

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon