CLIËNT-ERVARINGEN

Lees hieronder een aantal ervaringen van cliënten. Onderscheidend bij de aanpak is dat, naast gebruikelijke technieken zoals oplossingsgericht coachen en rationele effectiviteits-training (RET), de Live the Connection methode wordt ingezet. Hiermee kunnen overtuigingen en patronen in het onderbewustzijn worden geherprogrammeerd.
De methode is gebaseerd op kennis van neurowetenschap, psychologie en hersen-onderzoek en ontwikkeld door dr. Marina Riemslagh phd. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van Kinesiologie, Braingym en NLP. Via het spierreflex-systeem van het lichaam wordt met het onderbewustzijn gecommuniceerd. De kracht van de methode is dat onveranderbaar lijkende belemmeringen op eenvoudige wijze worden opgeheven en direct resultaat merkbaar is. Voor meer hierover klik op
RELATIE-REFRESHMENT

"Mijn vriendin en ik gingen steeds meer op ons eigen eilandje leven. We wisten allebei niet echt goed wat we zelf wilden doen, waardoor we ook als koppel steeds verder uit elkaar dreven.

 

Door persoonlijke sessies met Ruud heb ik veel meer rust gevonden en de relatie-opheldering bevestigde dat mijn vriendin de allerleukste is en onze relatie voor altijd."

KRACHT EN HELDERHEID

"Na een periode van onzekerheid, afwijzingen en onstuimigheden zat ik niet meer goed in mijn vel. Ik had het gevoel dat ik niet meer in mijn kracht stond en dat ik niet meer geaard was. Omdat mijn basis voor mijn gevoel 'omver was geschopt', ben ik naar Ruud gegaan om weer houvast in mijn leven te creëren.

 

Door middel van verschillende oefeningen en mijzelf weer overtuigen van mijn kracht, heeft Ruud mij erg geholpen. Na één sessie merkte ik in die week al verschil. Ik zag dingen weer helder in. De week ervoor zat ik nog met een brok in mijn keel aan anderen te vertellen hoe de donkere wolk boven mijn hoofd mij beheerste. Een week later als ik ditzelfde verhaal vertelde, leek het niet meer bij te horen en kon ik het op een afstand aanschouwen. Het fijne van deze sessie vind ik, dat het niet zwaarmoedig is en je snel verandering merkt."

RELATIE-REFRESHMENT
"Mijn vriend en ik zijn inmiddels 6 jaar samen. Beiden op een leeftijd waar er veel veranderingen plaatsvinden in ons leven en dingen ons soms onzeker maakten. Dingen die niet persé met onze relatie te maken hadden, kwamen tussen ons in te staan. Zonder dat we hier bewust van waren, begonnen we apart van elkaar te leven, ondanks dat we iedere dag in dezelfde ruimte samen werken. Door constant in elkaars energie te leven, was het soms moeilijk te onderscheiden wat bij mij hoorde en wat bij hem.
 
Bij Ruud hebben we een sessie gedaan genaamd relatie-opheldering. Dit is een luchtige manier van elkaar vergeven en waar je symbolisch de verbinding met de ballast tussen elkaar 'doorsnijdt'. Na deze sessie is onze communicatie zeer veranderd en is de energie in huis veel beter geworden. Wat er precies veranderd is kan ik mijn vinger niet op leggen. Maar dat was ook juist zo lastig aan onze situatie. Er was niet echt een vinger op te leggen wat er nu precies mis was in onze relatie. Ondanks dat wij dit niet precies wisten, heeft dit voor wel voor ons gewerkt. Irritaties en verwijten zijn sterk afgenomen en de sfeer in huis is weer gezellig en fijn.

eerste sessie gratis

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon