top of page

ERVARINGEN

Mensen komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van hen. 
"Ik was al een tijd niet aan het werk en had moeite om structuur te vinden. Ik merkte dat mijn hoofd wat rommeliger werd. Ik was sneller op de kast gejaagd en kon alles even minder overzien. Omdat ik een jaar geleden zoveel resultaat heb geboekt met de coaching-sessies van Ruud, besloot ik hem weer te contacten. Ik kon niet precies m'n vinger leggen op wat er nou aan de hand was.

 

Het bleek te maken te hebben met belemmerende overtuigingen en patronen waarvan ik me niet bewust was, die we hebben veranderd. Ik kon al weer snel terecht. In twee uur hebben we heel wat dingetjes gevonden die door het jaar heen opgeborreld waren.  Ik ben ervan overtuigd, dit zou voor iedereen goed zijn om dit 1 á 2 keer per jaar te doen.

 

Door positieve basisovertuigingen in je onderbewustzijn, sta je veel sterker in je schoenen. En de dingen die ernaast spelen die daar niet meteen mee opgelost zijn, kunnen door middel van oefeningen ook weer gefixt worden. Ruud werkt heel relaxed en je zal al gauw voelen dat de sessie laagdrempelig is. Je moet het gewoon over je heen laten komen".

"Vanaf de eerste sessie voelde ik me bij Ruud in vertrouwde handen. Zijn kalme uitstraling en heldere uitleg gaven mij meteen een warm gevoel van welkom. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om me open te stellen.

 

Na 2 sessies, met een reset van mijn basisovertuigingen, voelde ik me al veel krachtiger en zelfverzekerder en sta ik dichter bij mezelf".​

"Ik had Ruud geconsulteerd in verband met steeds terug komende gevoelens van hevige stress. Het erover praten of nadenken maakte het alleen maar heviger. Op alle vlakken in mijn leven ervoer ik die stress en ik had al heel wat ondernomen om achter de oorzaak te komen. Tijdens de sessies kwamen onbewuste overtuigingen naar boven die we hebben getransformeerd.
 
Een van de meest verbazingwekkende was de overtuiging dat ik een hekel aan school had, terwijl ik in het onderwijs werkzaam ben. Ik geef nu ontspannen les wat ook weer een positieve uitwerking op de leerlingen heeft. Ook de andere getransformeerde overtuigingen zijn gewoon moeiteloos in mijn systeem actief en het gepieker is ook veel minder".
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page