CLIËNT-ERVARINGEN

Lees hieronder een aantal ervaringen van cliënten. Onderscheidend bij de aanpak is dat, naast gebruikelijke technieken zoals oplossingsgericht coachen en rationele effectiviteits-training (RET), de Live the Connection methode wordt ingezet. Hiermee kunnen overtuigingen en patronen in het onderbewustzijn worden geherprogrammeerd.
 
De methode is gebaseerd op kennis van neurowetenschap, psychologie en hersen-onderzoek en ontwikkeld door dr. Marina Riemslagh phd. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van Kinesiologie, Braingym en NLP. Via het spierreflex-systeem van het lichaam wordt met het onderbewustzijn gecommuniceerd. De kracht van de methode is dat onveranderbaar lijkende belemmeringen op eenvoudige wijze worden opgeheven en direct resultaat merkbaar is. Voor meer hierover klik op
 
OVERSPANNEN EN MOE

"Meestal kan je het leven gewoon aan, ik ben 62 jaar oud en dacht: mij kan niets gebeuren. Totdat je op je bedrijf dingen ziet gebeuren waar je je zorgen over maakt. Het gevolg was dat ik 6 á 7 maanden heel slecht ging slapen, waardoor je na verloop erg moe wordt. Je wordt chagrijnig op je werk en in je privé-leven. Op je werk probeer je deze problemen te bespreken, maar er wordt niet naar je geluisterd. Het gevolg is dat je een overspannen indruk maakt, nergens geen zin meer in hebt en moe bent.

Hierdoor ben ik bij Ruud terecht gekomen, ik dacht eerst hoe pak ik dit op. Ik was inmiddels 5 weken thuis. Na eerste een intake-gesprek met Ruud te hebben gehad, volgde er 2 sessies. Bij de eerste sessie kwam ik moe en futloos aan en ging daarna een stuk frisser weg. Bij de 2e sessie was dit anders, maar na een dag voelde ik me een heel stuk rustiger. Ruud luistert goed naar je en richt zijn aanpak daarop.

BURN-OUT

"in het herstelproces van mijn burn-out was Ruud een bepalende en onmisbare coach. Met geduld en toewijding gaf hij mij inzicht in inzicht in diepgewortelde, niet helpende overtuigen die mijn herstel in de weg stonden. Het was een grote stap in mijn herstel om deze te transformeren naar overtuigingen die wél positief voor mij werkten. Ruud nogmaals enorm bedankt".​

STRESS EN BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN
"Ik had Ruud geconsulteerd in verband met steeds terug komende gevoelens van hevige stress. Het erover praten of nadenken maakte het alleen maar heviger. Op alle vlakken in mijn leven ervoer ik die stress en ik had al heel wat ondernomen om achter de oorzaak te komen. Tijdens de sessies kwamen onbewuste overtuigingen naar boven die we hebben getransformeerd.
 
Een van de meest verbazingwekkende was de overtuiging dat ik een hekel aan school had, terwijl ik in het onderwijs werkzaam ben. Ik geef nu ontspannen les wat ook weer een positieve uitwerking op de leerlingen heeft. Ook de andere getransformeerde overtuigingen zijn gewoon moeiteloos in mijn systeem actief en het gepieker is ook veel minder".

eerste sessie gratis

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon