top of page

ERVARINGEN

Mensen komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van hen. 
"Voordat ik bij Ruud kwam was ik heel onrustig en merkte ik da ik veel angsten had waarvan ik niet precies wist waar ze vandaan kwamen. Met Ruud heb ik gekeken naar de dingen die bij mij in mijn onderbewuste spelen en deze aangepakt. Het is bizar hoe anders ik mij voelde na deze 5 sessies. Mijn angsten zijn weg en ik ben weer ontspannen en vol vertrouwen.

 

Naast deze positieve veranderingen na de sessies was het ook heel fijn om met Ruud te praten. Hij is rustig, stelt de juiste vragen en geeft ook voorbeelden vanuit zijn eigen leven.

Mocht er weer een periode zijn waarbij er iets even anders loopt of ik tegen bepaalde dingen aanloop ga ik 100% zeker weer terug".

"Ruud heeft onze relatieproblemen helder weten te formuleren en ons overtuigd dat we beiden een ongewenst patroon in ons leven hadden ontwikkeld , waardoor onze relatie stroef verliep. Na een aantal gesprekken konden wij goed de momenten herkennen waarop wij weer in de fout gingen en de oude patronen te voorschijn kwamen, zodat wij daar meteen weer aan konden werken.

 

Er is weer respect voor elkaar, maar we moeten wel alert blijven om niet terug te vallen in het oude patroon".​

"Slapen was altijd moeilijk. Vooral inslapen. Ik lag uren te piekeren en te woelen in mijn bed. Soms sliep ik hele nachten niet . Dit had een verwoestend effect op mijn leven. Overdag kon ik me nauwelijks concentreren op mijn werk. Ook mijn huishouden was een puinhoop.

Ik dacht dat er niets aan te doen was. Alles had ik al geprobeerd en niets hielp". Tot ik bij Ruud kwam.
 Na 1 sessie merkte ik al een wereld van verschil. Ik kon slapen! Geleidelijk kwamen ook mijn concentratie en mijn geheugen weer terug. Ik kreeg weer grip op mijn leven.

Door stress en spanning is het slaapgebrek nog wel een keer terug gekomen. Maar opnieuw was er 1 sessie met Ruud nodig om weer de slaap te kunnen vatten. Het is een hele geruststelling om te weten dat er oplossing is voor mijn slaapproblemen. En gelukkig is die oplossing ook nog eens snel en verrassend eenvoudig! 
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page