CLIËNT-ERVARINGEN

Cliënten komen bij mij om uiteenlopende redenen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze in omstandigheden verkeren die ze willen veranderen en daarbij wat inzicht en een duwtje in de rug nodig hebben. Lees hieronder een aantal ervaringen van cliënten. 
PROBLEMEN VAN ANDEREN EN STRESS

"Na één sessie met Ruud merkte ik echt verschil. Ik trek mij veel minder van de problemen van anderen aan en ik ervaar minder stress.

Een sessie met hem is een echte aanrader."

INZICHT EN RUST

"Ik voelde me direct op mijn gemak bij Ruud. Hij luistert goed en weet snel tot de kern door te dringen. Bij de sessies met hem heb ik veel over mezelf en mezelf in relatie tot anderen  geleerd.

Zowel in mijn werk als mijn privéleven heeft dit tot heldere inzichten geleid, waardoor er weer rust ontstaan is in mijn hoofd en aanzienlijk minder spanning in mijn lijf. Ruud heel hartelijk bedankt."

OORSPRONG PROBLEEM

"Ruud is kundig, rustig en begripvol. Door zijn doortastende vragen kwamen we snel bij de oorsprong van mijn probleem. We hebben 2 sessies gedaan en de eerstvolgende keer dat ik in een voor mij moeilijke situatie kwam, merkte ik meteen: deze methode WERKT. Dit na vele behandelmethodes te hebben geprobeerd".

eerste sessie gratis

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon