top of page

MEDIATOR GEZOCHT

Ben je op zoek naar een mediator, maar vind je het lastig om in het grote aanbod op internet de juiste keuze voor jou en je partner te vinden, dan ben je misschien wel op de juiste plek beland.
Als mediator begeleid ik mensen met relatieproblemen die het er samen over eens zijn dat uit elkaar gaan de juiste stap is en het prettig vinden dat een onafhankelijke derde partij ondersteunt bij de uitvoering van het scheidingsproces.
Doordat partners on speaking terms zijn, kan het aantal gesprekken beperkt blijven en zijn de kosten vergelijkbaar met een online scheiding.
iStock-478896468.jpg
SAMEN WORDT IEDER ZIJN DEEL

Op het moment dat duidelijk is dat bij elkaar blijven geen optie meer is, ontstaat de noodzaak om beiden een nieuw leven op te bouwen en materiële en immateriële zaken te verdelen. Belangrijk is dat daarbij een balans ontstaat waar partijen ook later nog tevreden mee kunnen zijn.

 

Ook al ga je in vrede uit elkaar, een scheiding brengt meestal emoties en een rouwproces met zich mee. Als mediator zorg ik ervoor dat er ruimte is voor deze emoties zonder dat de realiteit uit het oog wordt verloren.

AANDACHT VOOR DE KINDEREN
Bij scheidingen beschermt de wet minderjarige kinderen door de verplichting van een ouderschapsplan. De ouders zelf moeten er echter voor zorgdragen dat het kind voldoende aandacht en informatie krijgt om op een positieve manier met zijn of haar gevoelens om te gaan.
 
De loyaliteit naar beide ouders brengt voor de kinderen vaak stress met zich mee. Belangrijk is dat zij ervaren dat hun ouders respectvol met elkaar omgaan. Deze ervaringen beïnvloeden de verdere ontwikkeling en de manier waarop het kind later in het leven staat. 
iStock-507721188.jpg
iStock-468367275.jpg
KORT SCHEIDINGSPROCES

Vaak hebben mensen die uit elkaar gaan behoefte aan een kort scheidingsproces. De periode totdat daadwerkelijk met de volgende fase in hun leven begonnen kan worden, wordt als erg stressvol ervaren. 

 

Op basis van gericht huiswerk voor beide partijen wordt in een beperkt aantal gesprekken de basis voor het echtscheidingsconvenant gelegd, waarna een deskundig advocaat zo snel mogelijk de noodzakelijke stappen richting de rechtbank voorbereidt. 

OVER MEDIATOR GEZOCHT

Ik ben Ruud Langeveld. Ik ben 62 jaar. Als mantelzorger, alleenstaande ouder en uiteindelijk vader van een samengesteld gezin met 5 kinderen heb ik een groot aantal familie-uitdagingen meegemaakt.

 

Behalve familie-mediator ben ik coach en heb ik een aantal jaren als buurtbemiddelaar gewerkt in de regio Haaglanden.

In de gesprekken met mijn cliënten stel ik vanuit mijn neutrale en onafhankelijke rol op een persoonlijke en betrokken wijze de lastige vragen die nodig zijn.

IMG_1099.JPG
MEDIATORGEZOCHT.NL is onderdeel       van Ontmoet de voorbijganger
  www.ontmoetdevoorbijganger.com
  info@ontmoetdevoorbijganger.com
                 +31 6 53215740
                 k.v.k. 70216403
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page