OVER MIJ

Ik ben Ruud Langeveld. Met vallen en opstaan volg ik vol ambitie, nuchterheid en humor mijn levenspad. In mijn turbulente leven speel ik altijd de rol die het hier en nu van mij vraagt.
 
Zo veranderde ik van succesvolle yup in mantelzorger en alleenstaande ouder van 2 jonge kinderen.
 
5 jaar later ging ik met mijn huidige partner het avontuur aan met 5 pubers, waarbij alle uitdagingen van het opvoeden voorbijkwamen.
De dynamiek van een samengesteld gezin is me vaak van pas gekomen in bedrijven en organisaties, waar de onderlinge relaties, vertrouwen en dienstbaarheid belangrijke elementen vormen.
 
Mijn passie is het inspireren en motiveren van mensen om het beste uit zichzelf te halen, waaraan ik als voorbijganger met hart en ziel invulling geef.
 
Ik beschouw iedere ontmoeting als een geschenk, dat soms pas later kan worden uitgepakt. 
Voor mij is het leven keuzes maken en de gevolgen daarvan accepteren en doorleven, waarbij verandering de constante factor is.
iStock-545645366.jpg
COACHING
Als rationele bedrijfskundig opgeleide IT-er heb ik vijf jaar geleden volledig gekozen voor mijn passie. Mijn rijke levens- en werk-ervaring met ups en downs legde de basis voor mijn omscholing tot mental coach.
Geïnspireerd door mensen als Bruce Lipton, Rob Williams, Joe Dispenza, Marina Riemslagh en Marshall Rosenberg
begeleid ik mensen die zijn vastgelopen, een duwtje in de rug nodig hebben of een sprong in het diepe willen wagen.
 
Uitgangspunt hierbij is zo snel mogelijk weer op eigen kracht verder, met een blijvende impuls die perspectief biedt voor het bereiken van doelen, vervolmaken van relaties en werkelijke vrijheid.
WERKWIJZE
 
Ik luister naar wat er gezegd wordt, maar heb ook oog voor wat ik niet hoor. Ik hou ervan om met humor te relativeren en provoceer soms om onbewuste patronen uit te vergroten. 

 

Ik heb voor elke reden en excuus een tegenargument, waarbij ik begrip heb voor het verleden, maar mijn klanten wel aanspreek op toekomstige situaties. 

 

Met mijn vasthoudendheid kan ik mensen soms bijna tot wanhoop brengen, maar mijn geduld en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat ze deze wanhoop toch op eigen kracht overwinnen. 

 

Ik ben heel flexibel en tegelijkertijd gedisciplineerd. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat elk traject maatwerk is, maar wel commitment vraag om hier zonder voorbehoud voor te gaan.

IMG_1069.JPG
DSC_0035.JPG
ALS JE ME  KENDE ZOU JE WETEN DAT:
Ik elke dag een paar keer de natuur op zoek voor een wandeling om mijn hoofd weer even leeg te maken.

Ik geniet van snuffelen in een witte boekwinkel, omdat de boeken daar zo goedkoop zijn dat ik mezelf elke keer een cadeautje kan geven.

Ik van bijna alle muziekstijlen hou en voor de coronacrisis elke week in een popkoor zong.

 

Schrijven een andere hobby van me is, meestal non-fictie. Maar ook een romannetje over mijn reis naar Nicaragua.

 

Ik voor het slapen altijd nog even een aflevering van Modern Family of The Big Bang Theory kijk om lekker te ontspannen.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon