OVER MIJ

Ik ben Ruud Langeveld. Mijn hele leven ben ik al over-gestructureerd. Waar ik mensen permanent dingen zag zoeken omdat ze alles kwijt waren, of naar situaties zag staren, begreep ik soms niet waarom ze het zo ingewikkeld maakten. Want voor mij is structuur mijn tweede natuur.
 
Als iemand mij een onsamenhangend verhaal vertelt, zie ik in gedachten een mindmap die zich vult naarmate het gesprek vordert. Een plan maken is voor mij ontspanning. Het is voor mij een uitdaging om creativiteit zo in banen te leiden dat het effectief en efficiënt kan worden toegepast.

Toen ik erachter kwam dat de worsteling van veel mensen juist mijn kracht en passie is, besloot ik om anderen te helpen met datgene wat mij heel natuurlijk afgaat.

 

Ik koos voor het coachen van ambitieuze millennials. Zij groeiden op in een snel veranderende maatschappij. Het waarmaken van hun verwachtingen is daardoor een extra grote uitdaging, waarbij structuur de sleutel kan zijn. 

 

Door mijn gestructureerdheid heb ik regie over mijn leven. Ik kom de afspraken naar anderen na, maar ook naar mezelf. Hierdoor kan ik mijn droom realiseren en mijn doelen bereiken.

WAT JE OVER MIJ MOET WETEN:
Ik luister naar wat er gezegd wordt, maar heb ook oog voor wat ik niet hoor. Ik hou ervan om met humor te relativeren en provoceer soms om onbewuste patronen uit te vergroten. 

 

Ik heb voor elke reden en excuus een tegenargument, waarbij ik begrip heb voor het verleden, maar mijn klanten wel aanspreek op toekomstige situaties. 

 

Met mijn vasthoudendheid kan ik mensen soms bijna tot wanhoop brengen, maar mijn geduld en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat ze deze wanhoop toch op eigen kracht overwinnen. 

 

Ik ben heel flexibel en tegelijkertijd gedisciplineerd. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat elk traject maatwerk is, maar wel commitment vraag om hier zonder voorbehoud voor te gaan.

MIJN VISIE IS:
dat als het je lukt om in chaos te doen waar je goed in bent, dan kun je succesvol worden als je de structuur vindt die bij je past. 

 

Creativiteit en structuur lijken elkaar vaak te bijten. Toch kan het een niet zonder de ander.  

 

Door belemmerende patronen en overtuigingen los te laten en te ontdekken hoe je structuur op passende wijze in je leven kunt integreren, creëer je regie en daarmee vrijheid. 

ALS JE ME KENDE ZOU JE
WETEN DAT:
Mijn partner en ik een samengesteld gezin hebben met 5 volwassen millennials, die totaal verschillend zijn, maar toch een echte familie vormen.

Ik elke dag een paar keer de natuur op zoek voor een wandeling om mijn hoofd weer even leeg te maken.

Ik geniet van snuffelen in een witte boekwinkel, omdat de boeken daar zo goedkoop zijn dat ik mezelf elke keer een cadeautje kan geven.

Ik van bijna alle muziekstijlen hou, op mijn 55e voor het eerst naar Pinkpop ging en elke week zing in een popkoor.

 

Schrijven een andere hobby van me is, meestal non-fictie. Maar ook een romannetje over mijn reis naar Nicaragua.

 

Ik voor het slapen altijd nog even een aflevering van Friends of The Big Bang Theory kijk om lekker te ontspannen.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon