top of page

OVER MIJ

Ik ben Ruud Langeveld. Met vallen en opstaan volg ik vol ambitie, nuchterheid en humor mijn levenspad. In mijn turbulente leven speel ik altijd de rol die het hier en nu van mij vraagt.
 
Zo veranderde ik van succesvolle ICT'er in mantelzorger en alleenstaande ouder van 2 jonge kinderen.
 
5 jaar later ging ik met mijn huidige partner het avontuur aan met 5 pubers, waarbij alle uitdagingen van het opvoeden voorbijkwamen.

De dynamiek van een samengesteld gezin is me vaak van pas gekomen in bedrijven en organisaties, waar de onderlinge relaties, vertrouwen en dienstbaarheid belangrijke elementen vormen.
 
Mijn passie is het inspireren en motiveren van mensen om het beste uit zichzelf te halen, waaraan ik als voorbijganger met hart en ziel invulling geef.
 
Ik beschouw iedere ontmoeting als een geschenk, dat soms pas later kan worden uitgepakt. 

Voor mij is het leven keuzes maken en de gevolgen daarvan accepteren en doorleven, waarbij verandering de constante factor is.
iStock-545645366.jpg
COACHING

Als bedrijfskundig opgeleide IT-er heb ik vijf jaar geleden volledig gekozen voor mijn passie. Mijn rijke levens- en werk-ervaring met ups en downs legde de basis voor mijn omscholing tot mental coach.

Geïnspireerd door mensen als Bruce Lipton, Rob Williams, Eckart Tolle, Marina Riemslagh en Marshall Rosenberg begeleid ik mensen die zijn vastgelopen, een duwtje in de rug nodig hebben of een sprong in het diepe willen wagen.
 
Uitgangspunt hierbij is zo snel mogelijk weer op eigen kracht verder, met een blijvende impuls die perspectief biedt voor het bereiken van doelen, vervolmaken van relaties en werkelijke vrijheid.
WERKWIJZE
 
Ik luister naar wat er gezegd wordt, maar heb ook oog voor wat ik niet hoor. Ik hou ervan om met humor te relativeren en provoceer soms om onbewuste patronen uit te vergroten. 

 

Bij het opsporen van belemmerende overtuigingen en patronen maak ik gebruik van het spierreflexsysteem van het lichaam. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar is het niet. Zoals je gezichtsuitdrukking weergeeft wat er binnenin je leeft, kan ook de spierspanning in je hand en arm dit laten zien. 

 

Daardoor kan worden blootgelegd wat voor het bewustzijn vaak verborgen blijft en zijn geen zware gesprekken nodig. Het is een ontdekkingstocht die ik zonder oordeel op basis van gelijkwaardigheid samen met mijn cliënt uitvoer.

IMG_1069.JPG
DSC_0035.JPG
ALS JE ME  KENDE ZOU JE WETEN DAT:
Ik elke dag een paar keer de natuur op zoek voor een wandeling om mijn hoofd weer even leeg te maken.

Ik van bijna alle muziekstijlen hou en  elke week in een popkoor zing.

 

Schrijven een andere hobby van me is, meestal non-fictie. Maar ook een romannetje over mijn reis naar Nicaragua.

 

Ik voor het slapen altijd nog even een aflevering van Modern Family of The Big Bang Theory kijk om lekker te ontspannen.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page