top of page

RELATIE-REFRESHMENT

Een paar dagen weg is een heerlijke manier om wat extra tijd te besteden aan je relatie, wanneer je daar door de hectiek van alle dag niet aan toekomt. Los van alle uitdagingen en verplichtingen van werk en sociale omgeving genieten van het er helemaal voor en met elkaar zijn.

Wil je tijdens dit uitje je relatie een impuls geven die ook daarna zijn werking behoudt, dan is het relatie-refreshment arrangement een ideale mogelijkheid.

foto B&B.JPG
GENIETEN IN EEN MOOIE OMGEVING

De luxe B&B is gelegen in Schipluiden in het prachtige landelijke Midden Delfland, in de nabijheid van Delft, Den Haag en Rotterdam. Een ontspannen verblijf met de mogelijkheid van een diner in 1 van de restaurants uit de omgeving.

Fietsen en wandelen door beschermde dorpsgezichten of een bezoek aan de omringende steden, het kan allemaal in tijdens de relatie-refreshment.

INZICHT IN GEDRAGSPATRONEN

Rekening houdend met de geplande activiteiten en individuele wensen worden 3 sessies ingepast, die direct een positief effect hebben.

 

Tijdens de sessies wordt op een luchtige manier ingegaan op bewust en onbewust gedrag en ontstaat inzicht in belemmerende gedragspatronen en wordt hier direct mee aan de slag gegaan. 

iStock-520806086 kopie.jpg
Samen koken
RELATIESTRESS VERMINDEREN
Als partner in een relatie wil je er zijn voor de ander als deze na een dag hard werken een uitlaatklep nodig heeft. Het begripvol kunnen reageren kan heel bevredigend zijn, maar het kan ook zijn dat je op die momenten al genoeg aan je eigen stress hebt.
Tijdens de relatie-refreshment krijg je concrete handvatten om de invloed van stress op je relatie te verminderen.
bottom of page