RELATIE-REFRESHMENT

Een paar dagen weg is een heerlijke manier om wat extra tijd te besteden aan je relatie, wanneer je daar door de hectiek van alle dag niet aan toekomt. Los van alle uitdagingen en verplichtingen van werk en sociale omgeving genieten van het er helemaal voor en met elkaar zijn.

Wil je tijdens dit uitje je relatie een impuls geven die ook daarna zijn werking behoudt, dan is het relatie-refreshment arrangement een ideale mogelijkheid.

GENIETEN IN EEN MOOIE OMGEVING

De luxe B&B is gelegen in Schipluiden in het prachtige landelijke Midden Delfland, in de nabijheid van Delft, Den Haag en Rotterdam. Een ontspannen verblijf met de mogelijkheid van een diner in 1 van de restaurants uit de omgeving.

Fietsen en wandelen door beschermde dorpsgezichten of een bezoek aan de omringende steden, het kan allemaal in tijdens de relatie-refreshment.

INZICHT IN GEDRAGSPATRONEN

Rekening houdend met de geplande activiteiten en individuele wensen worden een aantal gezamenlijke en individuele sessies ingepast, die direct een positief effect hebben.

 

Tijdens de sessies wordt op een luchtige manier ingegaan op bewust en onbewust gedrag en ontstaat inzicht in belemmerende gedragspatronen en wordt hier direct mee aan de slag gegaan. 

RELATIESTRESS VERMINDEREN
Als partner in een relatie wil je er zijn voor de ander als deze na een dag hard werken een uitlaatklep nodig heeft. Het begripvol kunnen reageren kan heel bevredigend zijn, maar het kan ook zijn dat je op die momenten al genoeg aan je eigen stress hebt.
Tijdens het relatie-refreshment krijg je concrete handvatten om de invloed van stress op je relatie te verminderen.
"Mijn vriend en ik zijn inmiddels 6 jaar samen. Beiden op een leeftijd waar er veel veranderingen plaatsvinden in ons leven en dingen ons soms onzeker maakten. Dingen die niet persé met onze relatie te maken hadden, kwamen tussen ons in te staan. Zonder dat we hier bewust van waren, begonnen we apart van elkaar te leven, ondanks dat we iedere dag in dezelfde ruimte samen werken. Door constant in elkaars energie te leven, was het soms moeilijk te onderscheiden wat bij mij hoorde en wat bij hem.
 
Bij Ruud hebben we een sessie gedaan waarbij we op onbewust niveau aan de relatie hebben gewerkt. We hebben elkaar op een luchtige manier vergeven, waarbij we symbolisch de negatieve verbindingen tussen elkaar 'doorknipten. Na deze sessie is onze communicatie zeer veranderd en is de energie in huis veel beter geworden.
 
Wat er precies veranderd is kan ik mijn vinger niet op leggen. Maar dat was ook juist zo lastig aan onze situatie. Er was niet echt een vinger op te leggen wat er nu precies mis was in onze relatie. Ondanks dat wij dit niet precies wisten, heeft dit voor wel voor ons gewerkt. Irritaties en verwijten zijn sterk afgenomen en de sfeer in huis is weer gezellig en fijn."
OVER MIJ

Ik ben Ruud Langeveld. Ik ben 63 jaar. Als mantelzorger in een relatie, relatiepartner met en zonder kinderen en van een samengesteld gezin met 5 millennials heb ik een groot aantal familie-uitdagingen en relatie-perikelen meegemaakt.

 

Behalve het helpen opfrissen van relaties van stellen met een druk bestaan, ben ik mental coach voor ambitieuze millennials. 

RELATIEREFRESHMENT.NL is onderdeel van Ontmoet de voorbijganger
  www.ontmoetdevoorbijganger.com
  info@ontmoetdevoorbijganger.com
                 +31 6 53215740
                 k.v.k. 70216403
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon