top of page
coaching-sessie

Testimonials

Ontdek de ervaringen van mensen die bij me langskomen.

"Al een hele tijd liep ik rond met steeds terugkerende problemen, waardoor ik mijzelf vaak belemmerde. Sociale situaties zorgden voornamelijk voor een hoop stress en onzekerheid.

 

Nadat ik verschillende behandelingen had geprobeerd om dit te verminderen, besloot ik dat ik een andere aanpak nodig had en maakte een afspraak bij Ruud.

 

De sfeer vond ik meteen prettig en voelde me op mijn gemak. Ruud stelt de juiste vragen en begrijpt snel waar het probleem zit. Ik had zelf al snel resultaat en dat voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Waar ik voorheen bevroor of de situatie ontvluchtte, blijf ik nu kalm en assertief."

"Vanaf het eerste moment dat ik bij Ruud aan tafel zat voelde ik me veilig en vertrouwd". Ruud weet zijn methode op een duidelijke en leuke manier uit te leggen. In de sessies hebben we meerdere situaties aangepakt, waaronder het planmatig werken. Ik liep vast in mijn werk door mijn chaotische manier van denken en werken.

 

Dit hebben we goed kunnen verbeteren. Ik voel dat ik anders naar mezelf ben gaan kijken en met meer overtuigingskracht voor mijn doelen kan gaan. Ik kan iedereen een 1 op 1 traject bij Ruud aanraden. Ik blijf zeker langskomen voor een check-up, ik zie het als een 'kadootje voor mijn brain'."

"9 maanden word ik nu door Ruud gecoacht. In tegenstelling tot eerdere trajecten ben ik nu wel getriggerd om aan de slag te gaan om aan mijn mentale issues te werken. Bepaalde gedachten die je opbouwt (in mijn geval in 28 jaar) gaan een eigen leven leiden. Mensen kunnen wel zeggen dat deze gedachten niet kloppen, maar daardoor verander je ze niet even.
 
​Bij Ruud heb ik bepaalde zaken in mijn onderbewustzijn veranderd welke nu meer in lijn zijn met de werkelijkheid, althans dat gevoel heb ik nu. Na een aantal weken ging ik verandering merken zonder zware gesprekken. Ik ben een ander mens aan het worden. Natuurlijk gaat zoiets niet over 1 nacht ijs, maar het werkt wel."

"Telkens als ik Ruud weer ontmoet heb, merk ik dat ik het een opmerkelijk prettig gesprek vond. Ik voel me zelfs wat opgelucht. Naast dat het fijn is om je hart te kunnen luchten, blijkt hij een hele goede luisteraar te zijn.

 

Ruud analyseert wat je zegt en houd je met juiste vragen een spiegel voor. Hij wordt daarbij niet gehinderd door een neiging van vrienden die je soms toch al snel gelijk willen geven. Dat helpt uiteindelijk niet. Ruud wil je verder helpen en doet dat op een hele prettige wijze. Een man met levenservaring en levenswijsheid die ik graag ontmoet."

"Ik merkte dat er iets niet helemaal goed zat. Ik begon me weer onzekerder te voelen over dat ik nog steeds geen baan had gevonden in mijn vakgebied. Bij Ruud besprak ik mijn gevoel en we hebben gewerkt aan dat ik mij zelf weer zeker voel bij wat ik doe. Een groot thema voor mij is dat ik mijn succes meet aan het werk dat ik doe.

Door een aantal simpele oefeningen met Ruud te doen, hebben we de belemmerende overtuigingen in 2 coaching-sessies veranderd in ondersteunende. Ook zei Ruud dat het lastiger is om een baan te vinden, als je er niet 100% in gelooft dat dit  gaat lukken. Grappig dat ik vlak na de sessies een baan in mijn vakgebied heb gevonden. Toeval??"

"Na 9 maanden heb ik een reactie geplaatst op de website van Ruud. Daar gaf ik aan een aantal grote veranderingen door te maken door zijn coaching-sessies. Het is nu inmiddels ruim anderhalf jaar verder en ik kan jullie vertellen dat ik een ander persoon ben in de meest positieve zin van het woord.
 
Ik heb er weer zin in. Onlangs mijn studie weer opgepakt, waar ik al zeker 5 jaar tegenop keek. Voorheen maakte ik mij zorgen bij elke opmerking die ik maakte, over hoe deze zou vallen. Nu kan ik veel beter bepalen waar ik mij juist wel of juist niet zorgen over zou moeten maken.
 
Ik stotterde ook met vlagen flink. Dit heb ik ook aangepakt met Ruud. Het resultaat is dat ik nu nauwelijks nog stotter. Ik had hier veel last van als je bijvoorbeeld in de rij staat te wachten om je bestelling door te geven. Als je dan aan de beurt bent, je geen normale zin kan uitbrengen. Door hier aan te werken en het zelfvertrouwen welke sinds anderhalf jaar flink is toegenomen, is dit probleem bijna helemaal getackeld.
 
Ik ben weer een beetje aan het sporten geslagen en als klap op de vuurpijl zit het nu ook in de liefde mee!"

"Na een vakantie naar Kos waar we een aardbeving meemaakten, kon ik mijn schrik en angsten niet meer loslaten. Ik sliep slecht en voelde me heel gestrest.

 

Een stresstransformatie heeft me heel goed geholpen. De onrust is uit mijn lijf. Natuurlijk denk ik nog wel eens aan de aardbeving, maar ik kijk er nu zo anders tegenaan. Het staat nu verder van me af. Echt heel fijn."

"Hele bijzondere methode die echt werkt. Onbewuste overtuigingen die je leven negatief beïnvloeden worden aan het licht gebracht en kunnen zo op een bewuste manier worden omgebogen tot overtuigingen die wél constructief zijn.

 

Zeer positieve ervaring, het heeft me zeker geholpen. Ik zat in een hele drukke periode en had veel last van stress. Dankzij deze methode ben ik daar helemaal vanaf. De situatie is hetzelfde, maar de stress is weg."

"De eerste sessie had al direct een enorme impact. Ruud liet mij inzien dat verschillende emoties een belemmering vormden voor de volgende stap in mijn ondernemerschap. Zelf had ik geen idee wat mij tegen hield, laat staan dat het emotioneel gerelateerd was. Doordat we meteen ingingen op emoties en dit veel bij mij losmaakte, was het ijs direct gebroken. Ik durfde me hierdoor volledig open te stellen en mijn gedachtes te delen. Ik leerde bepaalde blokkades herkennen en deed oefeningen om deze te accepteren en te laten verdwijnen. Dit heeft op werk- en privégebied veel rust gebracht.
 
Ik was klaar voor mijn volgende stap in het ondernemerschap. Ruud heeft mij ook geleerd dat je gewoon moet beginnen. Dat je gedachtes van falen, hoge latten leggen en 'geen tijd' ervoor zorgen dat je niet begint.Terwijl de key voor ondernemerschap 'gewoon' beginnen is. Hier heeft hij mij ontzettend in ondersteund....>

....Tijdens elke sessie kreeg ik duidelijke opdrachten mee om aan te werken. Deze opdrachten gaven nog meer vorm aan mijn ondernemersplan. Ik kreeg advies over mijn salesproces, doelgroep afbakening en ondernemers-doelen. We bekeken mijn persoonlijke valkuilen die hiermee samengingen en de uitdagingen waar ik in de opdrachten tegen aanliep. Door de sessies bij Ruud heb ik een duidelijke planning, zelfvertrouwen in mijn eigen kwaliteiten en geleerd een juiste balans te vinden tussen werk en privé. Dat ondernemerschap niet alleen draait om op elk vrij moment te werken, maar ook om op te laden. Want op een lege batterij kun je niet werken. En juist datgene wat ik als ondernemer zoek, vrijheid en eigen tijd inplannen, ook begint met het vinden van deze balans."

"Na één sessie met Ruud merkte ik echt verschil. Ik trek mij veel minder van de problemen van anderen aan en ik ervaar minder stress."

"Ik voelde me direct op mijn gemak bij Ruud. Hij luistert goed en weet snel tot de kern door te dringen. Bij de sessies met hem heb ik veel over mezelf en mezelf in relatie tot anderen  geleerd.

 

Zowel in mijn werk als mijn privéleven heeft dit tot heldere inzichten geleid, waardoor er weer rust ontstaan is in mijn hoofd en aanzienlijk minder spanning in mijn lijf."

"Ruud is kundig, rustig en begripvol. Door zijn doortastende vragen kwamen we snel bij de oorsprong van mijn probleem.

 

We hebben 2 sessies gedaan en de eerstvolgende keer dat ik in een voor mij moeilijke situatie kwam, merkte ik meteen: deze methode WERKT. Dit na vele behandel-methodes te hebben geprobeerd".

"Mijn vriendin en ik gingen steeds meer op ons eigen eilandje leven. We wisten allebei niet echt goed wat we zelf wilden doen, waardoor we ook als koppel steeds verder uit elkaar dreven.

 

Door persoonlijke sessies met Ruud heb ik veel meer rust gevonden en een gezamenlijke sessie bevestigde dat mijn vriendin de allerleukste is en onze relatie voor altijd."

"Na een periode van onzekerheid, afwijzingen en onstuimigheden zat ik niet meer goed in mijn vel. Ik had het gevoel dat ik niet meer in mijn kracht stond en dat ik niet meer geaard was. Omdat mijn basis voor mijn gevoel 'omver was geschopt', ben ik naar Ruud gegaan om weer houvast in mijn leven te creëren.

 

Door middel van verschillende oefeningen en mijzelf weer overtuigen van mijn kracht, heeft Ruud mij erg geholpen. Na één sessie merkte ik in die week al verschil. Ik zag dingen weer helder in.

 

De week ervoor zat ik nog met een brok in mijn keel aan anderen te vertellen hoe de donkere wolk boven mijn hoofd mij beheerste. Een week later als ik ditzelfde verhaal vertelde, leek het niet meer bij te horen en kon ik het op een afstand aanschouwen.

 

Het fijne van deze sessies vind ik, dat het niet zwaarmoedig is en je snel verandering merkt."

"Mijn vriend en ik zijn inmiddels 6 jaar samen. Beiden op een leeftijd waar er veel veranderingen plaatsvinden in ons leven en dingen ons soms onzeker maakten. Dingen die niet persé met onze relatie te maken hadden, kwamen tussen ons in te staan. Zonder dat we hier bewust van waren, begonnen we apart van elkaar te leven, ondanks dat we iedere dag in dezelfde ruimte samen werken. Door constant in elkaars energie te leven, was het soms moeilijk te onderscheiden wat bij mij hoorde en wat bij hem.
 
Bij Ruud hebben we een sessie gedaan waarbij we op onbewust niveau aan de relatie hebben gewerkt genaamd relatie-opheldering. Dit is een luchtige manier van elkaar vergeven, waarbij je symbolisch de negatieve verbindingen tussen elkaar 'doorsnijdt'. Na deze sessie is onze communicatie zeer veranderd en is de energie in huis veel beter geworden.
 
Wat er precies veranderd is kan ik mijn vinger niet op leggen. Maar dat was ook juist zo lastig aan onze situatie. Er was niet echt een vinger op te leggen wat er nu precies mis was in onze relatie. Ondanks dat wij dit niet precies wisten, heeft dit voor wel voor ons gewerkt. Irritaties en verwijten zijn sterk afgenomen en de sfeer in huis is weer gezellig en fijn."

"Ik was al een tijd niet aan het werk en had moeite om structuur te vinden. Ik merkte dat mijn hoofd wat rommeliger werd. Ik was sneller op de kast gejaagd en kon alles even minder overzien. Omdat ik een jaar geleden zoveel resultaat heb geboekt met de coaching-sessies van Ruud, besloot ik hem weer te contacten. Ik kon niet precies m'n vinger leggen op wat er nou aan de hand was.

 

Het bleek te maken te hebben met belemmerende overtuigingen en patronen waarvan ik me niet bewust was, die we hebben veranderd. Ik kon al weer snel terecht. In twee uur hebben we heel wat dingetjes gevonden die door het jaar heen opgeborreld waren.  Ik ben ervan overtuigd, dit zou voor iedereen goed zijn om dit 1 á 2 keer per jaar te doen.

 

Door positieve basisovertuigingen in je onderbewustzijn, sta je veel sterker in je schoenen. En de dingen die ernaast spelen die daar niet meteen mee opgelost zijn, kunnen door middel van oefeningen ook weer gefixt worden. Ruud werkt heel relaxed en je zal al gauw voelen dat de sessie laagdrempelig is. Je moet het gewoon over je heen laten komen".

"Ik had Ruud geconsulteerd in verband met steeds terug komende gevoelens van hevige stress. Het erover praten of nadenken maakte het alleen maar heviger. Op alle vlakken in mijn leven ervoer ik die stress en ik had al heel wat ondernomen om achter de oorzaak te komen. Tijdens de sessies kwamen onbewuste overtuigingen naar boven die we hebben getransformeerd.
 
Een van de meest verbazingwekkende was de overtuiging dat ik een hekel aan school had, terwijl ik in het onderwijs werkzaam ben. Ik geef nu ontspannen les wat ook weer een positieve uitwerking op de leerlingen heeft. Ook de andere getransformeerde overtuigingen zijn gewoon moeiteloos in mijn systeem actief en het gepieker is ook veel minder".

"Vanaf de eerste sessie voelde ik me bij Ruud in vertrouwde handen. Zijn kalme uitstraling en heldere uitleg gaven mij meteen een warm gevoel van welkom. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om me open te stellen.

 

Na 2 sessies, met een reset van mijn basisovertuigingen, voelde ik me al veel krachtiger en zelfverzekerder en sta ik dichter bij mezelf".​

"Voordat ik bij Ruud kwam was ik heel onrustig en merkte ik da ik veel angsten had waarvan ik niet precies wist waar ze vandaan kwamen. Met Ruud heb ik gekeken naar de dingen die bij mij in mijn onderbewuste spelen en deze aangepakt. Het is bizar hoe anders ik mij voelde na deze 5 sessies. Mijn angsten zijn weg en ik ben weer ontspannen en vol vertrouwen.

 

Naast deze positieve veranderingen na de sessies was het ook heel fijn om met Ruud te praten. Hij is rustig, stelt de juiste vragen en geeft ook voorbeelden vanuit zijn eigen leven.

Mocht er weer een periode zijn waarbij er iets even anders loopt of ik tegen bepaalde dingen aanloop ga ik 100% zeker weer terug".

"Ruud heeft onze relatieproblemen helder weten te formuleren en ons overtuigd dat we beiden een ongewenst patroon in ons leven hadden ontwikkeld , waardoor onze relatie stroef verliep. Na een aantal gesprekken konden wij goed de momenten herkennen waarop wij weer in de fout gingen en de oude patronen te voorschijn kwamen, zodat wij daar meteen weer aan konden werken.

 

Er is weer respect voor elkaar, maar we moeten wel alert blijven om niet terug te vallen in het oude patroon".​​

"Slapen was altijd moeilijk. Vooral inslapen. Ik lag uren te piekeren en te woelen in mijn bed. Soms sliep ik hele nachten niet . Dit had een verwoestend effect op mijn leven. Overdag kon ik me nauwelijks concentreren op mijn werk. Ook mijn huishouden was een puinhoop.

Ik dacht dat er niets aan te doen was. Alles had ik al geprobeerd en niets hielp". Tot ik bij Ruud kwam. Na 1 sessie merkte ik al een wereld van verschil. Ik kon slapen! Geleidelijk kwamen ook mijn concentratie en mijn geheugen weer terug. Ik kreeg weer grip op mijn leven.

Door stress en spanning is het slaapgebrek nog wel een keer terug gekomen. Maar opnieuw was er 1 sessie met Ruud nodig om weer de slaap te kunnen vatten. Het is een hele geruststelling om te weten dat er oplossing is voor mijn slaapproblemen. En gelukkig is die oplossing ook nog eens snel en verrassend eenvoudig! 
Op aanraden van een vriendin ben ik bij Ruud terecht gekomen. Na het intakegesprek voelde ik me al direct een stuk lichter. Ruud zorgde voor een vertrouwd gevoel en zijn manier van werken sprak me aan. Zowel de Live the connection methode als de fijne gesprekken hebben mij een stap verder geholpen. Daarnaast is het fijn dat je op voorhand weet waar je aan toe bent, na vier sessies waren we klaar.
 
Ik voelde me emotioneel uit balans en werd door een vriendin op Ruud gewezen. Elke afspraak met Ruud zorgde voor steeds een lichter gevoel. Na 4 afspraken had ik weer het gevoel dat ik in balans was. Ik kan mijn vinger er nog steeds niet helemaal op leggen, maar ik heb het als erg prettige sessies ervaren. Kijken naar onderliggende overtuigingen in het onderbewustzijn in plaats van enkel zware gesprekken, vond ik een bijzondere ervaring. Dat heeft mij meer geholpen dan ik van te voren verwacht had! Wanneer er weer wat speelt, weet ik bij wie ik aan de bel trek.
Ik kwam bij Ruud met diverse stressgerelateerde klachten. Ik heb veel baat gehad bij sessies om anders met het verleden om te gaan en afscheid te nemen van traumatische herinneringen. Hij luistert, kritisch maar met inlevingsvermogen en geeft praktische inzichten om bepaalde patronen los te laten. Hij is betrouwbaar en heeft humor😊 en kan hem zeker aanbevelen.
Tja, ik wist niet zo goed wat ik ervan vond vooraf. Maar dacht, laat ik het proberen en baat het niet schaadt het niet. Wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Het doet echt wat met je. Heel fijn. En Ruud is super aardig en beschikt over de juiste dosis humor. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.
bottom of page